Contact

We staan klaar voor je

Contact

Neem vrijblijvend contact op, zodat we een kennismaking kunnen plannen, een offerte voor je kunnen maken, of gewoon even telefonisch onderzoeken of we een klik hebben.

Omdat we volledig transparant werken, maken we graag vooraf een zo volledig mogelijke begroting voor je. Je komt zo niet voor verrassingen te staan. Daarnaast denken we graag met je mee en zetten we onze ervaring in, om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. Jouw wensen staan voorop.

Wil je ons volgen? bekijk dan onze FacebookInstagram en Pinterest.

We zijn er voor jou of jullie in deze moeilijke periode. Niets moet omdat het hoort, het moet zoals voor jou goed voelt.

"

Stuur ons een bericht

Het werkgebied van Knuf&Ko is het westen en midden van Nederland, wat we gemakkelijk aan kunnen rijden vanuit de kantoren Heemskerk en Den Haag (Wateringen).

Ervaringen

Rood-Wit

Lieve Sanneke en Desley van Knuf&Ko, het is alweer een week geleden dat we onze zoon Jeroen van 14 jaar moesten los laten. Vanaf het

lees verder

Thuis, bij ons

Knuf&Ko heeft ons ontzettend fijn en goed geholpen met de uitvaart van onze lieve zoon (week na geboorte). Na het overlijden gaat alles opeens snel

lees verder