Contact

We staan klaar voor je

Contact

Neem vrijblijvend contact op, zodat we een kennismaking kunnen plannen, een offerte voor je kunnen maken, of gewoon even telefonisch onderzoeken of we een klik hebben.

Omdat we volledig transparant werken, maken we graag vooraf een zo volledig mogelijke begroting voor je. Je komt zo niet voor verrassingen te staan. Daarnaast denken we graag met je mee en zetten we onze ervaring in, om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. Jouw wensen staan voorop.

Wil je ons volgen? bekijk dan onze FacebookInstagram en Pinterest.

We zijn er voor jou of jullie in deze moeilijke periode. Niets moet omdat het hoort, het moet zoals voor jou goed voelt.

"

Stuur ons een bericht

Het werkgebied van Knuf&Ko is het westen en midden van Nederland, wat we gemakkelijk aan kunnen rijden vanuit de kantoren Heemskerk en Den Haag (Wateringen).

Ervaringen

Esmeralda

Het hele kamertje was ingericht, we waren voorbereid op de geboorte. Helaas liep alles anders en moesten we een uitvaart regelen. We waren hier helemaal niet aan toe, we wisten totaal niet wat we hier mee aan moesten. Gelukkig hebben de dames van Knuf&Ko ons hier fantastisch in begeleid. Hoewel we zelf dachten dat we geen afscheid meer moesten te nemen, hebben zij ons geadviseerd om dit wel te doen. Achteraf waren we hier heel dankbaar voor, ook met de foto’s die we nog gemaakt hebben.

Leon en Ineke

Het was de meest moeilijke periode in ons leven, toen alles van de een op de andere dag veranderde. Bedankt voor jullie hulp hierbij, we hadden het zonder jullie echt niet gekund. Het afscheid was mooi en de dagen daar aan voorafgaand waren heel waardevol. De dienst zelf paste bij ons en die bijzondere auto die jullie hadden geregeld was erg mooi. Heel hartelijk bedankt.