Kennismaken

We staan voor je klaar

Over ons

De meeste mensen keken ons niet-begrijpend aan, toen we vertelden dat we ons wilden specialiseren op kinderuitvaarten. Omdat dat verdrietiger en aangrijpender is dan een uitvaart van iemand wiens tijd gekomen is. En ja, dat is het ook wel. Maar het is ook zoveel mooier om echt iemand bij te kunnen staan, om écht te onderzoeken wat het beste past bij een familie.

Samen sterker

Knuf&Ko bestaat uit Desley en Sanneke. We werkten al eerder samen, om elkaar te helpen bij uitvaarten van de ander. Al snel besloten we dat we dit graag samen gingen doen, maar ook dat we dit niet alléén wilden. Juist bij zoiets aangrijpends, is het fijn als je bij elkaar terecht kunt. Daarnaast is de familie er door deze samenwerking altijd van verzekerd, dat iemand beschikbaar is. De eerste uitvaart was die van een kindje dat na een voldragen zwangerschap, in de buik overleed. Niet lang daarna werden we ingeschakeld voor de uitvaart van een 14-jarige jongen. Deze uitvaart was een lang en veelomvattend proces, waarin we al snel merkten dat dit precies is wat wij willen doen en waar we goed in zijn. Niet standaard, maar zo klein en intiem mogelijk, of juist groots uitpakken, we doen wat bij jullie past. We hebben ieder onze specialiteit en professie.

Desley heeft jarenlange ervaring en is opgeleid tot Ritueelbegeleider en getraind om de Watermethode te gebruiken. Desley is een open persoon, ze legt alles uit en laat niets onbesproken. Haar motto is dan ook, dat het leven pas verder kan gaan, als er ruimte is geweest voor een passend afscheid. Sanneke weet door haar ervaring, een afscheid op iedere locatie vorm te geven. Haar benadering is anders dan veel uitvaartondernemers, het draaiboek wordt op maat gemaakt en is per keer anders. Er moet niets, Sannekes dienstverlenende en persoonlijke benadering helpt je om je eigen wensen te ontdekken. Doordat ze een zoon en een dochter heeft, weet ze ook hoe ze kinderen goed bij een uitvaart kan betrekken.

In het logo van Knuf&Ko zie je een knuffel (Knuf) en een vlinder (Ko), samen reiken zij uit naar een sterretje. De vlinder staat voor het vooruit vliegen, het meenemen en de weg laten zien. De knuffel biedt troost, een luisterend oor, altijd dichtbij en bereikbaar.

We zijn er voor jou of jullie in deze moeilijke periode. Niets moet omdat het hoort, het moet zoals voor jullie goed voelt.

"

hartjes-bellenblaas-liefde

Afscheid bij geboorte

Het leven staat even stil. Je stil geboren kindje is er….

Maar wat moet er nu allemaal gebeuren? Er zijn ongetwijfeld heel veel vragen die je hebt, wat moet er allemaal georganiseerd worden, hoe gaan we dat allemaal doen? Wat kost het allemaal? Wij staan je bij in het gehele proces rondom de uitvaart. We nemen alles stap voor stap met je door, geven aan waar je over na kunt denken en wij ontzorgen je waar het kan. Jouw wensen zijn ons uitgangspunt en de basis voor onze samenwerking. Een eerste afspraak met Knuf&Ko is altijd geheel vrijblijvend.

Kinderuitvaart

Een ‘gewone’ uitvaart past niet bij een kind, dus dat doen we dan ook niet. Misschien wil je je kind zo lang mogelijk thuis houden, daar condoleren en zoveel mogelijk met je dierbaren delen. Misschien moet je rekening houden met de klas, of de sportvereniging van je kind. Samen kijken we naar wat er nu goed voelt en wat we in de komende dagen kunnen doen. Had je kind een speciale held, een lievelingsdier, een voorkeur voor bepaalde muziek? We verwerken dit in de afscheidsbijeenkomst, zodat het zo persoonlijk mogelijk wordt. Soms doen we vooraf van alles online en kijken we achteraf hoe we de socials zo goed mogelijk kunnen afsluiten.

Parents hands handing poppy flowers

Ervaringen

Rood-Wit

Lieve Sanneke en Desley van Knuf&Ko, het is alweer een week geleden dat we onze zoon Jeroen van 14 jaar moesten los laten. Vanaf het

lees verder

Thuis, bij ons

Knuf&Ko heeft ons ontzettend fijn en goed geholpen met de uitvaart van onze lieve zoon (week na geboorte). Na het overlijden gaat alles opeens snel

lees verder