Babykoeling huren

We staan voor je klaar

Babykoeling

Aan andere ondernemers verhuren we een speciale babykoeling, welke in een bedje, kistje of mandje gelegd kan worden, direct onder het kindje. Door het matje stroomt gekoeld water, welke voor de perfecte temperatuur voor opbaring kan zorgen. Het fijne van deze koeling is dat deze niet te koud wordt, waardoor het kindje ook niet ijskoud aanvoelt. Doordat je een kist niet op een kistkoeling hoeft te zetten, vriest deze niet aan en is de temperatuur makkelijker te regelen.

We verhuren deze koeling alleen aan andere uitvaartondernemers, met uitzondering particulieren die ook andere diensten van Knuf&Ko afnemen. De koeling kan opgehaald worden in Heemskerk of in Wateringen (naast Den Haag) en wordt per dag doorberekend, met een minimale afname van 4 dagen en na een vooraf betaalde borg. Inclusief in de huur zijn alle benodigde attributen en beschrijving begrepen en de koeling wordt geleverd in een stevige Knuf&Ko koffer. Wanneer er geen ervaring is in het aansluiten van deze koeling kunnen wij deze installeren, hier berekenen we een extra vergoeding voor. Huurvoorwaarden zijn van toepassing.

Assistentie kinderuitvaarten

Heeft u als uitvaartondernemer assistentie nodig bij het regelen van een baby- of kinderuitvaart? Neem dan contact met ons op, wellicht kunnen wij hier in helpen. We kunnen van dienst zijn bij het ophalen van een kindje, helpen bij de verzorging en het installeren van de koeling of het regelen van de uitvaart.

Aanvraag huur koeling