Kinderuitvaart

We staan voor je klaar

Kinderuitvaart

Het leven staat stil. Je kind is overleden…. maar wat moet er nu allemaal gebeuren?

Er zijn ongetwijfeld heel veel vragen die je hebt, wat moet er allemaal georganiseerd worden, hoe gaan we dat allemaal doen? Wat kost het allemaal?

Als Knuf&Ko staan we je bij in het gehele proces rondom de uitvaart. We nemen alles stap voor stap met je door, geven aan waar je over na kunt denken en we ontzorgen je waar het kan. We hebben een intensief contact de komende dagen en je kunt altijd op ons rekenen. Daarnaast maken wij een kostenbegroting naar aanleiding van ons eerste gesprek, wij hebben de wensen en ideeën dan gehoord en kunnen goed aangeven wat de kosten zijn. De eerste afspraak met Knuf&Ko is altijd geheel vrijblijvend.

annie-spratt-tSePVHkxUCk-unsplash

Hoe nu verder?

Hieronder geven we een aantal zaken weer die je kunt verwachten.

  • Wil je dat wij je kindje naar huis brengen of een uitvaartcentrum?
  • Wil je een rouwkaart maken?
  • Hoe ziet de uitvaart er naar jouw idee uit? Wil je veel mensen uitnodigen of juist weinig? Heb je ideeën over een thema of wil je een bepaalde kleur laten terugkomen?
  • Wil je het afscheid op religieuze manier vormgeven? 
  • Wat zijn je wensen als omhulsel voor je kind, denk hierbij aan een kist, mand of doek?
  • Heb je al nagedacht over een begrafenis of liever een crematie?

Dit is in grote lijnen een beeld van wat we in ieder geval kunnen verzorgen en waar je alvast over na kunt denken. Uiteraard is er nog veel meer te regelen, maar gezien elk afscheid uniek is, kijken wij graag naar jouw wensen en ideeën.

We zijn er voor jou of jullie in deze moeilijke periode. Niets moet omdat het hoort, het moet zoals voor jou goed voelt.

"

Kleine waxinelichtjes

Ervaringen

Esmeralda

Het hele kamertje was ingericht, we waren voorbereid op de geboorte. Helaas liep alles anders en moesten we een uitvaart regelen. We waren hier helemaal niet aan toe, we wisten totaal niet wat we hier mee aan moesten. Gelukkig hebben de dames van Knuf&Ko ons hier fantastisch in begeleid. Hoewel we zelf dachten dat we geen afscheid meer moesten te nemen, hebben zij ons geadviseerd om dit wel te doen. Achteraf waren we hier heel dankbaar voor, ook met de foto’s die we nog gemaakt hebben.

Leon en Ineke

Het was de meest moeilijke periode in ons leven, toen alles van de een op de andere dag veranderde. Bedankt voor jullie hulp hierbij, we hadden het zonder jullie echt niet gekund. Het afscheid was mooi en de dagen daar aan voorafgaand waren heel waardevol. De dienst zelf paste bij ons en die bijzondere auto die jullie hadden geregeld was erg mooi. Heel hartelijk bedankt.