No-nonsense & warmte

Jonas Selectie-172

Als ouder ga je door één van de moeilijkste periodes in je leven als je je kind verliest. Wij zijn erg dankbaar dat wij Knuf & Ko hebben gevonden en zij ons hebben begeleid in deze tijd. Wij kijken ondanks alles met een heel goed gevoel terug op de periode van het afscheid, hierin heeft Knuf & Ko een belangrijke rol gespeeld.

Sanneke en Desley zijn beiden uiterst professioneel en kundig, betrokken en op de details. Ze regelen het afscheid tot in de puntjes, ze luisteren naar de wensen en komen ook zelf met goede ideeën, vaak sprekend uit ervaring. Ze zijn communicatief en reageren direct op vragen.

Ze zijn allebei no-nonsense in de omgang en pakken door, maar toch straalt de menselijkheid en warmte er vanaf. Ze zijn met heel veel zorg en liefde omgegaan met ons kindje. Op verschillende momenten hebben ze nét dat beetje extra voor ons gedaan, zoals een stukje heel mooi gefilmd op de begraafplaats. Wij kunnen ze dan ook warm aanbevelen.

Meer ervaringen

100%

Lieve Desley en Sanneke, Onze wereld stond plotseling stil, we wisten niet waar we moesten beginnen en daar waren jullie… Door jullie hulp en adviezen

lees verder

Wij bedanken jullie

Wij willen jullie enorm bedanken voor het mooie afscheid en de foto’s. Jullie hebben in onze moeilijkste tijd dit voor ons uit handen genomen wat

lees verder